Ontwikkelaar – Van der Bouw

Wij zijn per direct op zoek naar een Ontwikkelaar. Heb jij minimaal 2 jaar werkervaring als ontwikkelaar, een WO opleiding gevolgd en ben je klaar om samen mee te groeien?

Van der Bouw groeit en zoekt jou om dit mogelijk te maken. Als Ontwikkelaar stuur jij projectteams aan bij commerciële en publieke opdrachtgevers in de sectoren bouw of infra. Een zelfstandige functie met impact.

Dit ga je doen

Als Ontwikkelaar word jij ingezet voor grootschalige bouw- of infra projecten binnen commerciële en publieke organisaties. Jij stuurt integrale projectteams aan namens de opdrachtgever. Het zwaartepunt van je rol ligt in de beginfase van de projecten. Enerzijds houd jij je bezig met haalbaarheidsanalyses en het formuleren van ambities. Anderzijds met het voeren van onderhandelingen met betrokken partijen en zorgen voor het bereiken van de gestelde doelen. Als Ontwikkelaar ben jij verantwoordelijk voor het eindresultaat van het project. Zo zorg jij voor uitstekende resultaten bij complexe vraagstukken.

Hier ben jij goed in

Jij stuurt het projectteam aan van professionals van de opdrachtgever en zorgt voor verbinding. Je beschikt daarom over ruime ervaring met projectontwikkeling. Sociale competenties en goed zijn in netwerken zijn belangrijke vaardigheden. Jij beschikt verder over diplomatieke overtuigingskracht, maar ook over een daadkrachtige hands-on mentaliteit. Vanuit de combinatie van communicatieve en management vaardigheden ben jij in staat tot toegankelijke, intelligente oplossingen te komen.

Hierover beschik jij

✓ Academisch werk en denkniveau (technische richting)
✓ 2 jaar ervaring als Ontwikkelaar
✓ Ervaring met bouw en infra vraagstukken
✓ Bij voorkeur overheidservaring

Dit bieden wij jou

Werken bij Van der Bouw betekent onderdeel zijn van een jonge, energieke club professionals. Authentieke, autonome mensen met een gedeelde passie voor hun vak. Samen zorgen wij voor een open, informele sfeer en platte organisatie. Wij bieden jou de mogelijkheid je arbeidsrelatie persoonlijk in te vullen, met de voor jou juiste primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden. Bij Van der Bouw krijg jij dus alle ruimte om aan jouw werkgeluk te bouwen.

Bouw een betere wereld

Van der Bouw is een adviesbureau voor bouw- en organisatievraagstukken. Wij werken voor opdrachtgevers om trots op te zijn zoals de Politie, het Rijksvastgoedbedrijf, Holland Casino en het Havenbedrijf Rotterdam. Dat wij professionals grip bieden op bouw- en organisatievraagstukken spreekt voor zich. Waar wij ons in onderscheiden, is dat wij een hechte samenwerking aangaan met opdrachtgevers. Zo komen onze adviseurs als verbinder tot intelligente oplossingen die de organisatie toekomstbestendig maken.

Solliciteren kan eenvoudig door een mail met de link naar je LinkedIn profiel te sturen aan Tom Bekker op tom.bekker@vanderbouw.nl.

Je ontvangt snel een reactie van ons. Als er voldoende raakvlakken zijn, nodigen we je graag uit voor een kennismaking bij ons op de Bouwcampus in Delft.

Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Tom op 06-30 19 46 10