Ontwikkelaar – Dev real estate

Vacature senior projectontwikkelaar wonen:

SENIOR VRIJDENKER MET FOCUS OP WONEN

We leven in een bijzondere tijd. Standaard oplossingen werken niet langer. Met alleen “the usual suspects with average skills” komen we er niet. Deze tijd vraagt om mensen die ogenschijnlijk tegenstrijdige vaardigheden soepel weten te combineren. Stevig op de inhoud. Exceptioneel in het proces. Ben jij een senior vrijdenker mét focus op wonen? Of heb je een andere interessante tegenstrijdigheid in je? Laten we dan een keer een kop koffie drinken. Want we zoeken een senior projectontwikkelaar wonen.

Basisinfo over ons.

Dev_ real estate is een dynamische speler in projectontwikkeling en strategisch vastgoedadvies. Wij ontwikkelen nieuwbouwprojecten en transformeren vastgoed naar fijne en aantrekkelijke plekken waar mensen graag wonen en verblijven. Dit doen we voor onszelf als Dev_ maar ook voor eigenaren van vastgoed en voor ontwikkelaars.
Wij geloven in vooruitgang. Die bereik je door samen te werken op een nieuwe, open manier. Positief, gelijkwaardig en kritisch. Samen nieuwe wegen verkennen, oog hebben voor elkaars belangen, ambitieuze doelen stellen met als resultaat langdurige relaties en bovenal toekomst bestendige en fijne woonomgevingen te ontwikkelen.

Wil jij werken aan complexe en uitdagende ontwikkelopgaven met veel verschillende stakeholders, zoals onze ontwikkeling Harbour Park in Rijswijk en het Centrum voor zorg (Slotervaart) in Amsterdam? Of voor een van onze opdrachtgevers als Zadelhoff, AroundTown, Timeless Investements, Egeria of Heimstaden. En wil je jouw kennis en ervaring op het gebied van woningbouwontwikkeling met ons team delen en samen vol energie de projectontwikkeling naar een hoger niveau brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkzaamheden als senior projectontwikkelaar wonen?
Als senior projectontwikkelaar Wonen ben je verantwoordelijk voor het initiëren, aansturen en coördineren van toekomstbestendige woningbouwontwikkelingen. Daarbij bepaal jij de ontwikkelstrategie en stem je deze af met (gedelegeerd) opdrachtgevers op stuurgroep- en directieniveau. Jij zorgt voor een uitstekende samenwerking tussen verschillende stakeholders zowel intern als extern met als resultaat dat alle projectdoelstellingen worden behaald. Belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden is het opstellen van exploitatie begrotingen, het (laten) uitvoeren van haalbaarheidsstudies zodat er een technisch haalbare en financieel gezonde ontwikkeling gerealiseerd wordt. Daarbij ben je altijd opzoek naar creatieve oplossingen en kansen om een werkelijk haalbare ontwikkeling te realiseren. Tot slot vragen wij jouw inhoudelijke kennis actief te delen met onze Daredevils ten aanzien van recente ontwikkelingen in de vastgoedwereld,  PvE’s, contracten, duurzaamheid, RO procedures, etc.

Wat we bieden:

 • een goed salaris + aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • een professioneel en energiek team van 20 strategische vastgoedexperts
 • een mooie werkomgeving in het oude stadhuis van de gezellige plaats Woerden
 • uitdagende projecten met inhoud en betekenis, waarin je bij uitstek je ondernemerschap kwijt kan
 • zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en afwisseling in je werk
 • ruimte voor persoonlijke groei door interne coaching en skills-sessions
 • Verder? toffe team-activiteiten met je collega’s zoals koken, skiën en rally rijden

Wie we zoeken als senior projectontwikkelaar met focus op wonen?

 We zeiden het al: deze tijd vraagt om karaktervolle mensen met een bijzondere mix aan ervaring en vaardigheden. Vrijdenkers met focus of wie weet met een andere spannende ambiguïteit.  Verder denken we bij jou als senior project-ontwikkelaar wonen ondermeer aan:

 • afgeronde universitaire opleiding in bouwkundige richting
 • ten minste 7 jaar ervaring bij een ontwikkelend bouwer of projectontwikkelaar
 • financieel goed onderlegd en ervaring in het op- en bijstellen van exploitaties
 • kennis van planologische en juridische procedures
 • kennis van processen binnen gemeenten
 • ondernemend en resultaatgericht
 • een enthousiaste persoonlijkheid die een centrale rol inneemt tussen de verschillende stakeholders
 • talent om op verschillende niveaus te kunnen communiceren en snel te kunnen schakelen
 • een commerciële insteek en een eigen netwerk

Let’s meet.

Spreekt onze vacature van senior projectontwikkelaar wonen je direct aan? Dan ben je altijd welkom voor een kop koffie. Stuur dan een mail naar kopkoffie@dev-realestate.com