Ontwikkelaar – VORM

Ontwikkelaar – VORM

VORM groeit en zoekt jou om dit mede mogelijk te maken. Als Ontwikkelaar stuur jij projectteams aan bij opdrachtgevers in de sector bouw. Een zelfstandige functie met impact.

Dit ga je doen.

Als projectontwikkelaar ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van complexe binnenstedelijke projecten. Je bent betrokken bij de projecten, samen met een team van specialisten, vanaf de eerste ontwerpfase tot en met de start van de bouw. Je zult hierbij voornamelijk bezig zijn met processen initiëren, het bijstellen van exploitaties en contractmanagement. Je handelt pro-actief, bent ondernemend en implementeert innovaties in het proces.

Hier ben jij goed in

Je hebt een opleiding richting Real Estate. Technisch en cijfermatig inzicht zijn een tweede natuur van je. Ook de planologische en juridische aspecten die komen kijken bij projectontwikkeling zijn jou niet onbekend. Het doorlopen van de diverse besluitvormingsprocessen vind jij geen probleem en zie jij juist als een uitdaging. Verder ben je analytisch, commercieel onderlegd en communicatief vaardig. Je denkt in oplossingen, hebt een flexibele werkwijze en je bent altijd klantgericht.

Hierover beschik jij

✓ Academisch werk en denkniveau (technische richting)
✓ Vijf jaar ervaring als Ontwikkelaar
✓ Ervaring met ontwikkelingsvraagstukken

Dit bieden wij jou

Werken bij VORM betekent dat je onderdeel bent een energieke club professionals. Authentieke, autonome mensen met een gedeelde passie voor hun vak. Samen zorgen wij voor een open, informele sfeer en platte organisatie. Wij bieden jou de mogelijkheid je arbeidsrelatie persoonlijk in te vullen, met de voor jou juiste primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden. Bij VORM krijg jij dus alle ruimte om aan jouw werkgeluk te bouwen.

Bouw een betere wereld

Betekenis geven. Dat doet VORM. Door unieke duurzame buurten te creëren waarin mensen zich prettig voelen. Om te wonen, te werken en te leven. Als toonaangevende partner voor ontwikkeling, bouw, transformatie, renovatie en vastgoedonderhoud gaan we altijd voor het beste resultaat.

Samen willen winnen, dat zit diep verankerd in ons DNA. Zo zijn we met ruim 300 medewerkers sterk verbonden met elkaar. Hierdoor doen we dingen vaak net even anders, gaan wij door waar anderen stoppen. Als bedrijf van doeners weten wij van aanpakken – op-en-top Rotterdams dus.

Dankzij ons team van zelfbewuste aanpakkers met ambitie en lef realiseren we de meest prestigieuze projecten. Vastgoed dat Nederland vorm en kleur geeft en mensen raakt. Van uitdagingen worden wij enthousiast. Want door gebruik te maken van elkaars expertise doen wij waar anderen denken. Met opgestroopte mouwen en vol vertrouwen. Er heersen een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een familie van bedrijven.

Solliciteren kan eenvoudig via onze website VORM.nl of door een email te sturen aan Joke Villanueva (j.villanueva@vorm.nl).

Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Britt van der Zandt op.