Projectmanager – Van der Bouw

Van der Bouw groeit en zoekt jou om dit mogelijk te maken. Als Projectmanager stuur jij projectteams aan bij opdrachtgevers in de sectoren bouw of infra. Een zelfstandige functie met impact.

Dit ga je doen

Als Projectmanager word jij ingezet voor grootschalige bouw- of infra projecten. Jij stuurt integrale projectteams aan namens de opdrachtgever. Het zwaartepunt van je rol ligt in de beginfase van de projecten. Enerzijds houd jij je bezig met haalbaarheidsanalyses en het formuleren van ambities. Anderzijds met het voeren van onderhandelingen met betrokken partijen en zorgen voor het bereiken van de gestelde doelen. Als projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het eindresultaat van het project. Zo zorg jij voor uitstekende resultaten bij complexe vraagstukken.

Hier ben jij goed in

Jij stuurt het projectteam aan van professionals van de opdrachtgever en zorgt voor verbinding. Je beschikt daarom over ervaring met projectmanagement. Sociale competenties en goed zijn in netwerken zijn belangrijke vaardigheden. Jij beschikt verder over diplomatieke overtuigingskracht, maar ook over een daadkrachtige hands-on mentaliteit. Vanuit de combinatie van communicatieve en management vaardigheden ben jij in staat tot toegankelijke, intelligente oplossingen te komen.

Wat wij minimaal van je vragen

✓ Academisch werk en denkniveau (technische richting)
✓ Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar

Dit bieden wij jou

Jij wordt onderdeel van een team van collega’s die werken aan bouw- en organisatievraagstukken. Opdrachtgevers om trots op te zijn zoals de Politie, het Rijksvastgoedbedrijf, universiteiten, projectontwikkelaars, Holland Casino, Belastingdienst, ProRail en Havenbedrijf Rotterdam. Wij bieden een marktconform salaris en budget voor opleidingen, laptop, mobiele telefoon en reiskosten.

Hier ga jij werken

Werken bij Van der Bouw betekent het net even anders doen. Dat wij professionals grip bieden op bouw- en organisatievraagstukken spreekt voor zich. Waar wij ons in onderscheiden, is dat wij een hechte samenwerking aangaan met opdrachtgevers. Zo komen onze adviseurs als verbinder tot intelligente oplossingen die de organisatie toekomstbestendig maken. Wij helpen professionals om hun eigen besluiten te nemen. Bij Van der Bouw krijg jij dus alle ruimte voor persoonlijke visie. Graag zelfs! Want dat zorgt voor tailor made oplossingen.

Vragen over & reageren op deze vacature?

Neem dan contact op met Tom Bekker op tom.bekker@vanderbouw.nl of 06-30194610