Laden Evenementen

Projectbezoek voormalig Slotervaart ziekenhuis

Zadelhoff en Dev_ real estate nodigen alle BOSS Alumni uit voor een bezoek aan het voormalige Slotervaartziekenhuis. Kom op donderdag 30 maart langs en leer alles over deze omvangrijke transformatie in het Schinkelkwartier en het ontwikkelen van zorgvastgoed.

Het Slotervaartziekenhuis ging in 2018 failliet. Daarna nam Zadelhoff het initiatief voor een nieuwe invulling: Het Slotervaart Centrum voor Zorg. Het voormalige ziekenhuis transformeert naar een multifunctionele locatie met 50.000 m² aan zorgwoningen, zorgvoorzieningen en onderwijs. Bovenop het centrale Kruisgebouw ontwerpt MVSA een spectaculaire 2-laagse dakopbouw.

Schinkelkwartier
Het centrum voor zorg ligt in de wijk De Plantijn in Amsterdam West. Hier verschijnt de komende jaren nog eens 80.000 m² aan nieuwbouw. Dit omvat een mix van wonen, werken en (zorg)voorzieningen. De Plantijn is onderdeel van de grootschalige transformatie van bedrijventerrein De Schinkel naar een levendige stadswijk. Mede door de realisatie van 11.000 woningen is dit één van de grootste ontwikkelgebieden van de stad.

Cor van Zadelhoff zal ons een inkijkje geven in de motivatie achter het Centrum voor Zorg en Dev_ real estate geeft een toelichting over alle verschillende projecten en de uitdagingen op het plot. Ook is er een bijzondere rondleiding door het voormalige ziekenhuis, dat dit voorjaar wordt opgeleverd.

Programma donderdag 30 maart 2023
16.15 – Inloop en ontvangst met Cor van Zadelhoff
16.30 – Presentatie en rondleiding
18.00 – Borrel in Casa Sofia

Schrijf je in via de knop rechts in beeld

Bij deelname aan dit event ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid en algemene voorwaarden. 

Details

  • 30 maart 2023
  • 16:15 - 19:00
  • Slotervaart CVZ
  • Gratis