Imardo de Blok
Imardo de BlokVoorzitter
Ik ben de nieuwe voorzitter van het BOSS Alumni bestuur. Naast deze rol ben ik werkzaam als Development Manager bij EDGE Technologies. Samen met het bestuur en alle leden willen we ervoor zorgen dat BOSS Alumni een inspirerend netwerk blijft voor alle alumni. Heb je een vraag over BOSS Alumni, dan kun je mailen naar info@bossalumni.nl.
Suzanne Elliott
Suzanne ElliottSecretaris
Ik ben de nieuwe secretaris van BOSS Alumni. In mijn dagelijkse leven werk ik als workplace consultant bij CBRE. Als secretaris sta ik klaar om al jullie vragen over jullie lidmaatschap te beantwoorden. Heb je een vraag over bijvoorbeeld jouw lidmaatschap, mail dan naar info@bossalumni.nl.
Bernhard Murre
Bernhard MurreMarketing & Media
Ik ben verantwoordelijk voor marketing en media bij BOSS Alumni. In het dagelijks leven werk ik bij Boelens de Gruyter. Mocht je mij willen bereiken dan kan dat via info@bossalumni.nl.
Nick van Assendelft
Nick van AssendelftPenningmeester
Ik ben de penningmeester van BOSS Alumni. In het dagelijks leven werk ik bij Cushman & Wakefield als Senior Valuer en teamlead Den Haag en Rotterdam. Mocht je financiële vragen hebben dan kun je mij mailen via info@bossalumni.nl.
Nynke Wertenbroek
Nynke WertenbroekStudietrip
Ik ben dit jaar verantwoordelijk voor de organisatie van de BOSS Alumni studiereis. Daarnaast ben ik in het dagelijks leven werkzaam als vastgoedontwikkelaar bij Provast. Mocht je mij willen bereiken dan kan dat via info@bossalumni.nl.