BOSS Alumni

BOSS Alumni is gericht op netwerken door middel van het organiseren van inhoudelijke en sociale activiteiten met het accent op het verkennen van het werkveld.

BOSS Alumni is een netwerk voor vastgoedprofessionals afgestudeerd aan de afdeling Real Estate and Housing van de TU Delft. Onze leden vertegenwoordigen alle branches binnen het vastgoed. Ieder kwartaal organiseert BOSS Alumni een activiteit, zoals een projectbezoek of een debat, met aansluitend een netwerkborrel.

Historie

In 2011 is BOSS Alumni opgericht door Ron Hogendoorn en Rogier Claassen. Het doel achter BOSS Alumni is om een vervolg te geven aan de tijd die je als student hebt gehad met BOSS Students en bij de afdeling Real Estate & Housing. Het voortbouwen op de vele vriendschappen en contacten die je tijdens je studie hebt opgedaan is hierbij het uitgangspunt. Tevens biedt BOSS Alumni de gelegenheid om contact te houden met Real Estate & Housing, zodat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen het vakgebied.

De carrière doet eenieder besluiten andere wegen te bewandelen. BOSS Alumni wil deze mensen naast een digitaal ook een fysiek platform bieden elkaar te ontmoeten, elkaar in contact te brengen met een legio aan andere nieuwe bedrijven en biedt een meerwaarde voor zowel werkenden als net afgestudeerden.

Voor bedrijven biedt BOSS Alumni de kans om al dan niet via een activiteit dan wel via hun eigen werknemers in contact te komen met een zeer interessante groep mogelijke werknemers met werkervaring tussen de 0 en 15 jaar. Op deze manier kan kennis tussen verschillende bedrijven uitgewisseld worden en leren de alumnileden bedrijven kennen die een aanvulling op hun werkgebied kunnen zijn.