Laden Evenementen

Baanclinic Velodrome Amsterdam

“Zin om te fietsen. Geen zin om te fietsen. Toch gaan. Jezelf op die fiets trekken. Regen. Hitte. Omhoog. Omlaag. Zweten. Puffen. Slechte poten. Wonderbenen. Genieten. Afzien. Doortrappen. Douchen… En door.”

Heb jij sinds corona een nieuwe hobby of ben je al jaren een fietsfanaat? Dan hebben we iets moois voor je! Op woensdag 8 november organiseren een aantal fietsgekkies van BOSS een wielerclinic op de baan van het Velodrome Amsterdam. De sportieve activiteit wordt beloond met een borrel na afloop, waarover later meer

Programma woensdag 8 november 2023:
14.30 uur Inloop en ontvangst
15.00 uur Start clinic
17.00 uur Borrel nader te bepalen

Zelf meenemen: fietskleding, fietshandschoentjes. helm en schoenen (SPD-SL plaatjes)
Een fiets krijg je daar!

Let op: er zijn 20 plaatsen beschikbaar.
De inschrijvingen hiervoor zijn geopend!

Het Velodrome Amsterdam is een van de drie overdekte wilerbanen in Nederland. De in eerste instantie onoverdekte baan werd in 1972 gebouwd naar plannen van het Duits architectenbureau Schurmann, later werd ze overdekt. De wielerbaan heeft een lengte van 200 meter en is gemaakt van houten latten. De wielerbaan heeft een maximale hellingshoek van 47°. Sinds 2001 is het Velodrome de locatie voor de Zesdaagse van Amsterdam en ook de Nederlandse kampioenschappen baanwielrennen zijn weleens hier gehouden.

Bij deelname aan dit event ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid en algemene voorwaarden. 

Details

  • 08 november 2023
  • 15:00 - 17:00
  • Velodrome Amsterdam
  • Gratis